Full Body Hydration Kit

Et pleiende sett for krevende hud

Hverdagen kan være tøff for huden vår

Vi har satt sammen en dyptgående rens- og fuktgivende rutine for deg, så du kan sørge for at huden din får så mye fuktighet den trenger.

Settet dekker deg fra topp til tå og sørger for at huden din er hydrert, frisk og myk. I disse dager lider hendene våre fra mye håndvasking og brutale desinfiseringsprodukter – håndmasken vår sørger for at hendene dine får den fuktigheten de trenger for å føles myke og glatte igjen. Moisturising Foot Mask har samme effekt og kan forebygge mot hard hud på føttene. Avslutningsvis inkluderer vi den milde Face Scrub, som eksfolierer huden i ansiktet samtidig som den tilfører fuktighet. For å få en komplett rutine, kan du lene deg tilbake med Hyper Hydrating Face Mask som er laget av bio cellulose, med hyaluronsyre og masse andre gode fuktgivende ingredienser.

🐰 veganske produkter
🐇 ingen dyreforsøk
 

1 pk. Exfoliating Face Scrub, 80g
3 pakning Hyper Hydrating Face Mask
3-pakning Moisturising Hand Mask
3-pakning Moisturising Foot Mask

Kjøp flere og spar penger
Kjøp Nå! 365-Dager Pengene Tilbake Garanti

Hva er det Full Body Hydration Kit gjør?

Bytt til skrubben hvis du trenger en litt mer intens eksfoliering, samtidig som du tilfører fuktighet til huden din

En luksuriøs sheet maske som tilfører masse fuktighet til huden din – mer effektiv enn tradisjonelle sheet masker.

Moisturising hand mask er laget for å tilføre masse fuktighet til hendene dine. Maskene inneholder kokosolje, glycerin, and andre pleiende og fuktgivende ingredienser for å gjøre huden din yngre.

Moisturising Foot Mask tilfører fuktighet dypt inn i føttene dine, og gjør de mykere & glattere. Masken inneholder kokosolje, glyserin og andre pleiende ingredienser for å gi huden din nytt liv.

Slik bruker du den Winter Kit:

Trinn 1

Sørg for at du har fjernet all sminke fra ansiktet. Ha litt vann på ansiktet og masser inn litt av skrubben på fuktig hud. Bruk sirkulære bevegelser og forsiktig eksfolier huden.

Trinn 2

Ta masken ut av pakken og brett den ut. Fjern det beskyttende laget på en side, og legg den siden på ansiktet, før du fjerner det andre beskyttende laget. La masken ligge på i 30-40 minutter før du tar den av og kaster den.

Trinn 3

Åpne maskene med en saks og la maskene være på i 20-30 minutter. Fjerne maskene og massér kremen inn i hendene forsiktig eller fjern den med et håndkle.

Trinn 4

Ta på maskene og ha de på i 20-30 minutes. Ta på maskene og ha de på i 20-30 minutes. Nyt mykere og glattere føtter!

Hva kundene våre sier

4.64

99 Anmeldelser fra bekreftede kunder

5
78%
4
16%
3
2%
2
0%
1
4%
Sorter etter: Nyttigst
Nyttigst
Nyeste
Eldste
Høyeste rangering
Laveste rangering
Det finnes bare ett ord, fantastisk!
Elisa L. Bekreftet kunde
02/12/2021

Denne fuktighetsmasken er fantastisk og gir følelsen av at huden virkelig får en skikkelig fuktighetsboost. Følelsen etterpå er at ansiktet kjennes friskt, har en fin glans og den blir veldig myk og glatt.

3 People found this review helpful Helpful
Luksuriøs og herlig!
Sara E. Bekreftet kunde
12/1/2022

Først syntes jeg masken kjentes alt for "våt" ut og jeg trodde at halvparten ikke kunne absorberes. Når jeg tok av masken hadde alt blitt absorbert og ansiktet var nydelig mykt. Masken holdt seg også bra på plass.

3 People found this review helpful Helpful
En nydelig oppfriskende maske
Stella I. Bekreftet kunde
06/1/2022

Jeg prøvde den for første gang etter et nattskift når huden kjentes stressa ut og jeg anbefaler den. Den er herlig oppfriskende og gir masse fuktighet, det kjennes nesten ut som man ikke trenger fuktighetskrem etterpå.

3 People found this review helpful Helpful
Hyper Hydrating Face Mask mot rødhet
Paulina R. Bekreftet kunde
16/12/2021

Ansiktet mitt har en tendens til å rødne og jeg trenger mye fuktighet. Hyper Hydrating Face Mask kjennes nydelig, sval og frisk ut på huden. Anbefales!

4 People found this review helpful Helpful
Den beste masken noensinne for tørr hud
Johanna T. Bekreftet kunde
03/12/2021

Denne masken er et av mine favorittprodukter. Jeg har brukt ansiktsmasken i ca 2 år og jeg kommer aldri til å bytte til noe annet. Jeg har en viss tendens til tørr hud. Denne masken er nøkkelen mot tørrheten og trenger dypt inn i huden. Jeg kan virkelig kjenne at porene mine virkelig absorberer fuktigheten. Jeg anbefaler den på det sterkeste!

4 People found this review helpful Helpful

100% Fornøyd kundegaranti

Siden 94% av kundene våre er fornøyde med resultatene, tror vi at du også blir det!! Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, får du pengene tilbake.

365-dager pengene tilbake garanti

Ikke testet på dyr

Gratis frakt over 300 kr!

Sikker betaling

100% sikkert produkt

Tydelige instruksjoner

Gratis frakt på ordrer over 300 kr!

Rask og sikker betaling med:

Vanlige spørsmål