Både skjønnhetsredaktører og fagfolk innen kosmetikkindustrien har sine favoritt produkter som de røper av og til. Det er ofte lurt å lytte til deres produktanmeldelser, siden de som jobber i skjønnhetsindustrien har tilgang til og tester ut hundrevis av produkter og derfor vet hva de snakker om!


Akkurat nå er det såkalte «sheet masks» som gjelder, ansiktsmasker tynne som papirark. Noen bruker dem på daglig basis, fordi de tynne ansiktsmaskene er så enkle og effektive, enten du vil glatte ut rynker, fukte huden din i dybden eller jevne ut hudtonen din. Ikke bare er masken utrolig lett å bruke, men den virkelige fordelen er at du kan prøve mange ulike masker fremfor å bruke masse penger på krukker og tuber, som ofte viser seg å være et bomkjøp når du får prøvd produktet i fred og ro hjemme.


Sheet masks har en veldig gunstig kvalitet/pris-ratio, og derfor trenger du ikke legge mye penger i å prøve deg frem til det perfekte produktet for huden din. For det er jo kun gjennom å teste at du kan finne ut hva som virker for akkurat deg.


For en effektiv og enkel ansiktsmaske som fukter og glatter ut huden din - sjekk tilbud og bestill her!


For tiden er det mest trendy innen sheeet masks, ansiktsmasker som er laget med biocellulose. Biocellulose er et naturlig fiber, og det er 1000 ganger tynnere enn et hårstrå. Men hva har det å si for en ansiktsmaske?


Fordi biocellulose er et så fint fiber, så legger masken seg på huden som en tett hinne, som betyr at de effektive ingrediensene kan suges opp av huden. Hvis du sammenligner en biocellulose maske med andre sheet masks på markedet, vil du oppdage at andre etterlater seg luftlommer mellom masken og huden, og derfor får ikke de aktive ingrediensene noen innvirking på huden din. Når det er tilfelle, så har du på deg en maske som ikke har noen reell effekt på huden din.

MayBeauty Bio Cellulose Face Mask inneholder hyaluronsyre, som er en super fuktgivende ingrediens, når huden din skriker etter fuktighet. Hyaluronsyre er kjent for sine fuktighetsgivende effekt, fordi den binder vann og bidrar til å holde på fuktigheten. Dette glatter også ut fine rynker. Huden din vil ikke bare kjennes fast og fuktig, hyaluronsyre gjør huden silkemyk. I tillegg til å gi huden din masse fuktighet, er denne masken også biologisk nedbrytbar, som gjør den til et miljøvennlig valg.

Bio Cellulose Face Mask kombinerer de to beste tingene for huden din: super tynn og effektiv biocellulose maske og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Ansiktsmasken har også en lindrende og beroligende effekt på huden din.

 

 

Slik bruker du MayBeauty Bio Cellulose Face Mask:

  1. Rens og tørk ansiktet ditt.
  2. Biocellulose masken ligger mellom to beskyttende lag. Fjern begge beskyttelseslagene rundt masken og legg masken på ansiktet. Legg masken så den passer ansiktet ditt.
  3. La den ligge på huden i 20-30 minutter.
  4. Fjern masken. Hvis du har tørr eller normal hud, ikke rens huden din etter at du har brukt masken. Hvis du har fet eller kombinert hud, så kan du tørke av med en bomullspinne.

 

For en effektiv og enkel ansiktsmaske som fukter og glatter ut huden din - sjekk tilbud og bestill her!

Penger tilbake garanti: Vi tror så sterkt på kraften i våre produkter at vi gir deg en 100 % fornøydgaranti. Vær klar over at resultatene kan variere fra person til person, men hvis du ikke er fornøyd med resultatet du oppnår, kontakt oss via vår MayBeauty kundeservice. MayBeauty selger ikke produkter som er testet på dyr.