Våren er allerede her og snart kan vi også ønske sommeren velkommen. Når vårens første solstråler berører våre kinn, er det på tide å begynne og drømme om de varme sommerdagene. 

Vi nordboere vet virkelig å sette pris på sommer, lys og sol. Når vi har klart oss gjennom hele vinteren ved hjelp av D-vitamin og lysterapi mens vi blar oss gjennom feriebilder på Instagram, kan vi være stolte av oss selv over å ha klart enda en lang vinter. Vi føler at vi virkelig har fortjent sommeren. Sommer skynd deg, vær så snill - vi er så klare for deg!

Men selv om sommeren er den beste tiden på året, er det ikke mange ting som vil være mer skadelig for huden din enn UV-stråling fra solen. Mange av oss drømmer fortsatt om de bronsebrune skillene, og selv om soling egentlig ikke trenger å være hovedformålet, er det fortsatt ganske deilig å ligge i solen, føle heten og bare slappe av. 

Du kan fortsatt nyte solen, så lenge du husker på noen viktige regler. Først og fremst er det viktig å ta vare på huden etter vinteren med peeling og fuktighet. Solen tørker ut huden vår, derfor er det svært viktig å bruke nok fuktighetskrem på huden din før du går ut i solen. 

MayBeauty's Coffee Scrub er det perfekte peelingproduktet i tilfelle du leter etter et naturlig og effektivt produkt for å få myk og jevn hud. Hvis du drømmer om den perfekte brunfargen er det viktig å forberede huden på en slik måte at den er peelet og myk før du går ut i solen. Hvis huden din har tørre flekker eller døde hudceller, betyr det at brunfargen vil bli flekkete, fordi tørre flekker blir annerledes solbrune enn de delene som er fuktet fra krem. 

Kokosolje og kaffegrut sikrer en effektiv men naturlig peeling og etterlater huden din silkemyk. Kokosolje fukter og sørger for at huden holder seg fast og sunn. Peeling stimulerer og setter også i gang blodsirkulasjonen. Det hjelper også metabolsk avfall å bevege seg ut fra kroppen, slik at huden blir strålende og glatt. På grunn av den enkle og praktiske emballasjen kan du enkelt putte Coffee Scrub i kofferten og ta den med deg når du reiser på din neste strandferie.

Når huden er peelet er det superviktig å tilføre fuktighetskrem. Hvis du trenger litt ekstra innsprøytning av fuktighet etter å ha brukt Coffee Scrub kan du bruke din vanlige fuktighetskrem etterpå. La fuktighetskremen bli absorbert ordentlig før du bruker solkrem. 

Når du bruker solkrem, ikke vær gjerrig på den. Det anbefales å bruke høyere SPF på begynnelsen av sommeren, og når huden din har litt farge kan du bytte til lavere SPF. Du bør imidlertid alltid bruke minst SPF 30 i ansiktet ditt, siden huden i ansiktet er tynnere enn på resten av kroppen. 

Mens du venter på det perfekte været å sole deg i, sjekk ut de beste tilbudene på Coffee Scrub hos MayBeauty's nettbutikk! Klikk her!

 

Pengene tilbake garanti: Vi tror så sterkt på våre produkter at vi gir dem en 100% fornøyd-garanti. Vær oppmerksom på at resultatene kan variere fra person til person, men hvis du ikke er fornøyd med de oppnådde resultatene, kontakt MayBeauty kundeservice. MayBeauty produkter er ikke testet på dyr.