kr
0

Personvernregler

MayBeauty LTD følger EUs «Generelle databeskyttelsesforordning» (GDPR).

MayBeauty’s Generelle regler

  • Vi selger ikke dataene dine til noen.
  • Vi samler ikke flere data enn det som må samles inn for å behandle betaling og levere produkter.
  • Vi tar sikkerhetstiltak for å beskytte dataene dine.
  • Vi gjør det så enkelt som mulig å forstå hvordan vi bruker dataene dine.
  • Det er enkelt å fjerne deg selv og dataene vi har om deg, fra vår database.

Hva er personlig data?

Data som kan brukes til å identifisere en person, for eksempel:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • IP adresse
  • Kredittkort info

Hvilke data samler / behandler vi

Vi behandler følgende personopplysninger:

  • Ordre detaljer
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • IP adresse
  • Kredittkort info
  • Kredittinformasjon
  • Kundeservice meldinger
  • Oppførsel på nettstedet

Hvorfor vi samler personopplysninger

Det er 6 grunner til at vi samler personopplysninger:

  • Behandle betalinger.
  • Lever bestillinger.
  • Analyser brukeroppførsel på vår nettside.
  • Vise markedsføringsmateriale på tredjeparts kilder for eksempel Facebook.
  • Sende e-post og / eller SMS markedsføring meldinger.
  • Følge bokføringslover.

Kontroller av dine personlige data

Det maltesiske selskapet, MayBeauty LTD, er kontrolleren av dine personopplysninger og er ansvarlig i henhold til gjeldende lov om databeskyttelse.

MayBeauty LTD

Abacus Business Centre, Level 1,

Dun Karm Street, B’Kara Bypass,

BIRKIRKARA BKR9037, MALTA

Organisationsnummer: C 79066

Datalagring

Personlige data vi samler inn fra deg, er lagret innen Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS). Dataen kan overføres til og behandles i et land utenfor EØS gjennom tredjepartstjenester, for eksempel Kredittkortleverandører. En slik overføring av dine personopplysninger vil bli gjort i samsvar med GDPR og lokale lover.

Tilgang til data

Disse kan ha tilgang til dataene dine:

  • Ansatte av MayBeauty LTD.
  • Betalingsleverandører og lignende tredjeparter.
  • Offentlige tjenestemenn.

Data som videresendes til tredjeparter, brukes kun til å gi deg våre tjenester. Du finner kategorier av tredjeparter under hver bestemt prosess nedenfor.

Juridisk grunnlag for behandling

Samtykke:

Når du handler fra MayBeauty, samtykker du til våre vilkår for bruk og personvern.

Legitim interesse:

Når du besøker nettstedet vårt, bruker vi informasjonskapsler til forskjellige formål. Vennligst se cookie policy for mer info.

Juridiske krav:

I noen tilfeller har MayBeauty et lovkrav for å beholde dataene dine, for eksempel bestillingsdata for bokføring.

Dine rettigheter

Rett til tilgang:

Du har rett til å kreve opplysninger om personlige opplysninger vi har om deg når som helst. Kontakt vår kundeservice, og vi vil gi deg dine personlige opplysninger via e-post.

Rett til korrigering:

Du har rett til å be om rettelse av dine personlige opplysninger hvis du mener at dataene vi har om deg er feil, for eksempel adressedata.

Rett til portabilitet:

Når MayBeauty behandler / samler dine personlige data, har du lovlig rett til å få en kopi av dataene vi måtte ha om deg.

Rett til å slette:

Du har rett til å slette eventuelle personlige data behandlet av MayBeauty når som helst, bortsett fra følgende situasjoner:

  • Har en ordre hos oss som ikke er sendt ennå.
  • En åpen kundesupport sak.
  • Bokføring formål, i tilfelle du har kjøpt hos oss.
  • Ha en gjeld hos MayBeauty.

Din rett til å protestere mot behandling basert på legitim interesse:

Du har rett til å motsette behandling av dine personlige data som er basert på MayBeautys legitime interesse. Vi vil ikke fortsette å behandle personopplysningene med mindre vi kan demonstrere legitime grunner for prosessen som også tilsidesetter din interesse og rettigheter eller på grunn av juridiske krav.

Epost markedsføring:

Vi sender bare markedsførings e-post til kunder som godtar å motta nyhetsbrev eller registrerer seg på vår nettside. Hvis du ikke lenger vil motta e-post, klikker du på «unsubscribe»-linken som du finner nederst i alle markedsførings-e-post.

Rett til begrensning:

Du har rett til å be om at MayBeauty begrenser behandling av dine personlige data under følgende omstendigheter:

  • om du protesterer mot en behandling av data basert på MayBeautys legitime interesse, skal MayBeauty begrense all behandling av slike data og påvente verifisering av den legitime interessen.
  • om du har krav på at dine personlige data er feil, må MayBeauty begrense all behandling av slike data i påvente av verifisering av nøyaktigheten av personopplysninger.
  • om behandlingen er ulovlig, kan du motsette sletting av personopplysninger og i stedet be om begrensning av bruken av dine personlige.
  • om MayBeauty ikke lenger trenger personopplysningene, men det er påkrevd av deg for å forsvare juridiske krav.

Vi har dedikert kundeservicepersonell til å håndtere henvendelsene dine i forhold til personvernrettigheter. Du kan nå dem på dataprotection@maybeauty.com

Databeskyttelsesansvarlig:

Vi har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig for å sikre at vi kontinuerlig behandler dine personlige data på en åpen, nøyaktig og lovlig måte. Du kan kontakte vår databeskyttelsesansvarlig på dataprotection@maybeauty.com

Rett til å klage med en tilsynsmyndighet:

Om du vurderer MayBeauty å behandle dine personlige data på en feil måte, kan du kontakte oss. Du har også rett til å lage en klage til en tilsynsmyndighet.

Oppdateringer til vår personvernerklæring:

Vi kan oppdatere vår personvernpolicy. Du kan alltid finne vår siste versjon av  personvernpolicyen på vår nettside.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler. Vennligst les vår informasjonskapsel her.

Up