Ansiktsgel som rydder vekk døde hudceller - se hvordan huden din vil blir kvitt urenheter på kun noen sekunder

The Incredible Face Gel er for tiden utsolgt. Vi forventer å få det inn igjen snart.

Hva gjør The Incredible Face Gel
for huden din?

 • Fjerner
  døde hudceller
 • Rengjør
  porene dine
 • Fjerner olje
  fra huden din
 • Gjør huden din
  glattere og finere
*resultatene kan variere fra person til person

Hvordan fungerer det?

 • Trinn 1 Påfør gelen på de stedene som
  du ønsker å rengjøre
 • Trinn 2 Masser inn gelen og se hvordan de
  døde hudcellene løsner
 • Trinn 3 Se hvor glatt
  huden din blir

Hva sier kundene våre?

Julia 24 Elisa, Finland MayBeautys Face Gel er et mildt, men effektivt produkt. Det er veldig givende å se den døde huden rulle av når jeg gnir gelen over ansiktet mitt. Huden min føltes mye mykere fra den aller første behandlingen.
Maria 33 Inge Marieke, Netherlands Rundt starten av menstruasjonssyklusen min har jeg alltid problemer med dårlig hud og akne. Siden jeg brukte denne ansiktsgelen har huden blitt bedre, og jeg har supermyk hud! Jeg er solgt på den!
Anna 38 Katri, Finland The Incredible Face Gel er den perfekte nye vennen for min personlige pleie. Face gel gjorde mirakler for min kombinasjonshud. Huden min har aldri vært så myk!
Eva 31 Lotta, Finland Face Gel har en veldig behagelig duft, og gelen gjør huden min renere og mykere uten å tørke huden. MayBeautys Face Gel har definitivt tjent sin plass i min personlige hudpleierutine.
*resultatene kan variere fra person til person

The Incredible Face Gel er for tiden utsolgt. Vi forventer å få det inn igjen snart.

Pengene tilbake-garanti!
100%

Vi vil at du skal føle deg komfortabel når du kjøper våre produkter. Av den grunn har vi en 100% pengene tilbake garanti.

Hvis du ikke er fornøyd med resultatene produktene våre gir deg, vennligst kontakt vår kundeservice!

Vi tilbyr også gratis frakt til hele verden på ordrer over 300 kr!